Home

De Vluchthaven

99% Biologisch, 100% eerlijk

Onze visie

In ons bedrijf zijn we 99% biologisch, maar 100% eerlijk, omdat dit voor ons, voor onze gasten en voor alles dat groeit en bloeit; door de jaren heen een meer dan logische werkwijze is geworden. 

Het is een bewuste keuze dat de vis die wij serveren niet gekweekt is, maar in alle vrijheid heeft kunnen spartelen! Gelukkig is er in deze provincie een ruime keuze voorhanden; vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde en Noordzee; schorren met zeegroente en steeds meer gepassioneerde boeren en telers die biologisch dynamisch werken. We proberen dus zo veel mogelijk regionaal in te kopen.

Voor producten die nou eenmaal niet in de buurt te verkrijgen zijn zoals bijvoorbeeld biologische wijn, olijfolie, rijst, koffie, en dergelijke zijn wij op zoek gegaan naar leveranciers die, net als wij, zoveel mogelijk mensen hun eerlijke product willen laten proeven! Met respect voor de natuur.

Deze filosofie komt niet alleen terug in onze keuken, maar ook in onze keuze voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, servetten, papier, het scheiden van afval, etc.

Dus:

Eerlijk eten, met liefde en aandacht verbouwd, gevist, bereid en gebracht: geniet en deel!

Openingstijden

Woensdag t/m donderdag 12:00 – 15:00
vrijdag | 18:00 – 20:00
Zaterdag | 12:00 – 14:00 | 18:00 – 20:00

Zondag | 12:00 – 15:00

Verse producten zo puur mogelijk geserveerd.

%d bloggers liken dit: